VEELGESTELDE VRAGEN

Is het nodig om tickets vooraf te kopen?

Om zeker te zijn dat je BellewaerdeKNT – Halloween Night kan beleven, kun je best je tickets al online kopen via de website.

Vanaf hoe laat is mijn ticket geldig?

Het park opent op vrijdag 27 oktober 2017 om 18u de deuren. Vanaf dan kunt u het park met uw ticket betreden.

Ik heb nog kortingsbonnen, zijn deze ook geldig tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night ?

Kortingsbonnen zijn niet geldig voor de aankoop van tickets voor BellewaerdeKNT – Halloween Night op vrijdag 27 oktober 2017.  Het is aangeraden om uw ticket vooraf online te bestellen om zeker te zijn van uw plaatsje.

Ik heb een handicap, waar kan ik mijn ticket kopen?

Er zijn voor BellewaerdeKNT – Halloween Night van vrijdag 27 oktober geen aparte tickets voor mindervaliden te koop.  Toegangstickets kunnen voorag aangekocht worden op de website www.halloweennight.be

Kan ik tickets kopen aan de deur?

Tickets voor Halloween Night zijn enkel online te koop via de website www.halloweennight.be.

De plaatsen zijn beperkt. Op = Op! Tickets zijn beschikbaar zolang het maximum aantal plaatsen niet bereikt is.

Heb ik toegang met mijn abonnement?

Om Bellewaerde KNT – Halloween Night exclusief te houden, is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  Met jouw abonnement heb je toegang tot Bellewaerde KNT – Halloween Night van vrijdag 27 oktober 2017 na registratie. De reserveringsbevestiging samen met het abonnement is jouw toegangsticket voor het evenement.

De plaatsen zijn beperkt. Op = Op! Registratie is mogelijk zolang het maximum aantal plaatsen niet is bereikt.

Zijn de attracties gewoon geopend?

De attracties zijn de hele avond geopend. Onder voorbehoud van mogelijke storingen of sluiting wegens invallende duisternis en weersomstandigheden. Enkel de attracties in KidsPark, Carrousel, Bengal Express, Jungle Mission en Peter Pan blijven gesloten voor het publiek.

Tot hoe laat is Bellewaerde geopend tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night?

BellewaerdeKNT – Halloween Night van vrijdag 27 oktober 2017 gaat door van 18u tot 23u.

Mag ik geschminkt en verkleed naar BellewaerdeKNT – Halloween Night komen?

Het is verboden om tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night van vrijdag 27 oktober 2017 het park verkleed, geschminkt te betreden.  Maskers, schmink en kostuums zijn niet toegelaten.

Is BellewaerdeKNT – Halloween Night geschikt voor kinderen jonger dan 16 jaar?

BellewaerdeKNT – Halloween Night is afgeraden voor kinderen jonger dan 16 jaar.  Wie alsnog het park met jongere kinderen wil betreden, doet dit op eigen risico.  Tickets worden niet terugbetaald, mocht u na verloop van tijd het park moeten verlaten wegens teveel schrik.

Is er tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night een Love after Death show?

Nee, tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night is er geen Love after Death show.  Wilt u de show toch zien, dan raden wij u een bezoek aan op een andere halloweenopeningsdag.

Zijn de haunted houses betalend tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night?

Speciaal voor BellewaerdeKNT – Halloween Night van vrijdag 27 oktober 2017 zijn ook de nieuwe haunted houses, Camping Corpse & Mortal Mine, GRATIS.

Kan iemand anders met mijn abonnement naar BellewaerdeKNT – Halloween Night?

Nee, abonnementen zijn strikt persoonlijk en kunnen niet doorgegeven worden.

Kan ik met mijn voorverkoopticket binnen tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night?

Uw voorverkoopticket is geldig volgens de voorwaarden die vermeld staan op het ticket.  Als er niet expliciet bij staat dat uw ticket niet geldig is tijdens BellewaerdeKNT – Halloween Night, kunt u gewoon het park bezoeken met uw voorverkoopticket.

Ik heb een abonnement van Plopsa, Phantasialand of Bokrijk, heb ik dan recht op een korting voor BellewaerdeKNT – Halloween Night?

Nee, BellewaerdeKNT – Halloween Night maakt geen deel uit van de reguliere openingskalender van het park.  Uw voordeel als abonnementshouder van één van onze partnerparken is bijgevolg niet geldig op deze dag.